Suoraan pihasta poluille

Luontoseikkailijan leikkikenttä

Mökki sijaitsee Komion luonnonsuojelualueen kainalossa, joten pääset upeaan luontoon ja poluille suoraan tontilta.
KESÄ

Kauniita polkuja ja pitkiä päiviä

Suoraan mökiltä avautuu Komion luonnonsuojelualue kolmeen suuntaan. Kesällä nautit pitkistä päivistä Komion mökin basecampilta.

Kesäisin Komion luonnonsuojelualue ja muut lähialueet tarjoavat mahtavat seikkailumaastot, jossa voit esimerkiksi

  • Maastopyöräillä kymmeniä kilometrejä hyvin merkittyjä polkuja, joita pidetään Etelä-Suomen parhaimpana polkuverkostona. Poronpolku on nimestään huolimatta MTB-polkujen aatelia. Mökiltä löydät myös pyörien pesu ja latauspaikat.
  • Komion luonnonsuojelualueen monimuotoinen luonto on nautinto niin kuivista mäntyisistä hiekkaharjuista, suurista soista, kuin hämyisistä sammalkuusikoista nauttiville retkeilijöille.
  • Polkujuoksijoille Komion polut tarjoavat vauhdikkaita neulaspolkuja, mutta myös paljon korkeuseroja 30m-40m nousevien harjujen ansiosta.
  • Voit myös uida matkaa avovedessä tuulettomassa, kirkkaassa ja kivettömässä pikkujärvessä.
SYKSY

Ruskaretkiä ja raikasta ilmaa

Ilma on raikas ja luonto kaunis. Syysmyrskyt eivät täällä harjujen suojassa haittaa. Nauti luonnosta kuivilla hiekkaharjupoluilla ja rantasaunan tunnelmasta mökillä.

(Parhaista syystekemisistä lisää myöhemmin.)

TALVI

Lumileikkejä suksilla tai lumikengillä

Järviylängöllä sijaitsevan Komion talvi on muuta eteläistä Suomea kylmempi ja lumisempi. Pieni järvi jäätyy jo aikaisin ja sopii monenlaiseen talvitouhuun luistelusta, pilkkimiseen ja tietysti avantouintiin.

Kevät

Maastopyöräilyä ja luonnon ihmettelyä

Kevättalven hangista aina kesäisiin lämpöihin. Tähän vuodenaikaan ilma on raikkaimmillaan ja luonto herää. Ulkona nautitaan sen mukaan kuinka pitkälle kevät on edennyt.

Päivällä poljetaan, juostaan tai patikoidaan. Ja illalla avataan grillikausi ja heitetään talviturkki menemään.